Pop up by Chef Alex Pucci
Pop up by Chef Alex Pucci

недела, 01 октомври 2023 16:00

Дом на културата „Драги Тозија„ , Ресен

Концерт на Тијана Дапчевиќ
Концерт на Тијана Дапчевиќ

четврток, 05 октомври 2023 21:00

Јавна соба/Publıc room

PMG Recordings Festival 13 - 7 октомври
PMG Recordings Festival 13 - 7 октомври

сабота, 07 октомври 2023 21:00

Станица 26

PMG Recordings Festival 13 - 7 и 14 октомври БЛОК КАРТА
PMG Recordings Festival 13 - 7 и 14 октомври БЛОК КАРТА

сабота, 07 октомври 2023 21:00

Станица 26 и МКЦ

Детска претстава ,,Зеленковци,, (за деца 4 - 8 г.)
Детска претстава ,,Зеленковци,, (за деца 4 - 8 г.)

недела, 08 октомври 2023 11:00

Јавна соба/Publıc room

Детска претстава ,,Кој е тука кловн,, (за деца 5-10 г.)
Детска претстава ,,Кој е тука кловн,, (за деца 5-10 г.)

недела, 08 октомври 2023 12:30

Јавна соба/Publıc room

Детска претстава „Малата сирена„ (за деца 8 -13 г.)
Детска претстава „Малата сирена„ (за деца 8 -13 г.)

недела, 08 октомври 2023 14:00

Јавна соба/Publıc room

Концерт на Игор Џамбазов & Гуру Харе
Концерт на Игор Џамбазов & Гуру Харе

четврток, 12 октомври 2023 21:00

Јавна соба/Publıc room

PMG Recordings Festival 13 - 14 октомври
PMG Recordings Festival 13 - 14 октомври

сабота, 14 октомври 2023 21:00

МКЦ

Концерт на Last Expedition
Концерт на Last Expedition

четврток, 19 октомври 2023 21:00

Јавна соба/Publıc room

Концерт на  Владимир Четкар
Концерт на Владимир Четкар

четврток, 26 октомври 2023 21:00

Јавна соба/Publıc room

“СВЕ ЛИ ЈА ДА МИСЛАМ”
“СВЕ ЛИ ЈА ДА МИСЛАМ”

сабота, 18 ноември 2023 20:30

Станица 26

Bileti

Билети ДООЕЛ Скопје
Ул: Дане Крапчев бр. 11-4
1000 Скопје
contact@bileti.mk

© 2023. bileti.mk. Сите права се задржани.